fra kr. 3498
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Så er der dømt strandferie i solrige Tunesien. I kommer til at bo i Sousse, som ligger lige ud til havet. I bliver indlogeret på et fint 3* all inclusive hotel, hvor I kommer til at bo i et dobbeltværelse med udsigt til byen. I har også mulighed for at opgradere til et værelse med havudsigt. Nu tænker du måske, at da lyder vældig dyrt, men I kan faktisk komme afsted i 7 dage for en ganske fair pris, og I bestemmer selv, om I vil flyve fra Billund eller København.

I kan rejse i perioden fra februar til oktober. Lige nu er det billigst, hvis I kan rejse i april eller maj måned.

Solferie i Tunesien

Det er på Suntours.dk,  jeg har fundet dette ferietilbud til jer.

I skal bo på Hotel Riadh Palms, der ligger i hjertet af Sousse. Hotellet har masser af aktiviteter for alle aldre og har en skøn og afslappende atmosfære. Her får I rig mulighed for at slappe af ved enten det private strandafsnit eller det dejlige poolområde, der er omgivet af høje palmetræer og grønne områder. Poolområdet er forbundet af tre små broer, og der er både børnepool og to store solterrasser med solstole og parasoller.

Hotel Riadh Palms byder også på masser af aktiviteter for både små og store. I finder blandt andet et fitnesscenter, spaområde, fire restauranter, forskellige barer samt en natklub. Et af områdets fineste golfbaner ligger blot 10 minutters kørsel fra hotellet.

deal-screenshot

deal-tunesien