Solferie i Thailand

14 nætter på firestjernet strandresort inkl. morgenmad og fly t/r

  • Hotel Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Thai Airways
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 5998
Check denne deal ud,"Infants":0}],"ExactDuration":11,"Durations":[11],"HotelCode":["HUA013"],"DepartureFlightCode":"TG951","ReturnFlightCode":"TG950"}&v=1&journeyBarId=94540?utm_source=holidayguru_dk&utm_term=f27ad7055e86e55xb4a07d2c527ecb094" text="Gå til deal "]

Så står den på den strandferie i det skønne Thailand. Lidt syd for hovedstaden Bangkok kan I få en lækker ferie i Hua Hin på dette 4*resort, hvor I bliver indlogeret på et superiorværelse med balkon og havudsigt – her kan I bo to voksne og to børn. Det lyder måske farligt dyrt nu. Men frygt ej, for I kan få 14 dages ferie her på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa til en fair pris. I kan selv vælge, om I vil flyve fra både København, Billund eller Aalborg.

I har også mulighed for at blive opgraderet til store familieværelser med plads til 2 voksne og 3 børn eller til en Suite.

I kan rejse i perioden fra februar til oktober. Lige nu er det billigst, hvis I kan rejse i maj måned.

Solferie i Thailand

Det er på Bravotours.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud til jer.

Hotellet ligger i Cha Am, cirka 25 minutters kørsel nord for Hua Hin by. Men en shuttlebus fra hotellet kan tage jer tur/retur med fem afgange om dagen, ca. 10DKK per tur.
Men ved hotellet kan I både nyde den lækre strand, poolområdet med parasoller og liggestolene eller rutsjebanerne for børnene.

I har også mulighed for gratis at deltage i Bravo Tours cykeludflugt. Henvend jer til en af guiderne for mere info.

Strand Hua Hin

deal-screenshot

Capture