fra kr. 2689

Skal jeres ferie indeholde sol, strandture og kulturelle seværdigheder, så er denne rejse til den sydspanske provins Malaga perfekt!

I bliver indkvarteret på Hotel Pyr Fuengirola, der er beliggende 500 meter fra centrum af Fuengirola og lige ved havnen. Glæd jer til dejlige gåture langs de fine sandstrande, som er direkte forbundet med Costa del Sol. I kan bevæge jer ud på den 8 kilometer lange promenade, som faktisk er Spaniens største. Restauranter, barer og caféer ligger side om side, og I kan se frem til kolde øl, lækre tapas og andre spanske delikatesser.

Når I vil have en pause fra stranden, så kan I besøge det lokale marked, eller I kan se byens mest kendte attraktion, slottet Sohail. I bor ikke langt fra den noget større by Malaga, som er proppet med historiske og kulturelle seværdigheder og ikke mindst ekstraordinære kulinariske oplevelser.

Solferie i Malaga inkl. fly og morgenmad

Det er på Travelbird.dk, at I finder tilbudet på denne solferie i Malaga.

Jeres hotel, Hotel Pyr, råder over en skøn, udendørs swimmingpool, som er opvarmet om vinteren, og en bar, hvor man kan bestille drikkevarer og lettere anretninger.

I bliver indlogeret i en Studiolejlighed, hvor der er der plads til 3 personer i alt. Lejlighederne består af et værelse med et tekøkken i hjørnet og et separat badeværelse. De er indrettet med senge, sovesofa, TV, aircondition, og værdiboks. Alle lejligheder har desuden en hyggelig terrasse med havemøbler og udsigt over havet.

deal-screenshot

span1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning