fra kr. 3649

En uges solferie på den kroatiske kyststrækning. På hotel kun et stenkast fra stranden. Lyder dette som en perfekt ferie, så læs endelig videre.

Med denne ferie får I 7 overnatninger på hotel lige ud til stranden inkl. fly fra København eller Hamborg, halvpension og velkomstdrink. Pris fra 3649,- pr. person.

I bor i den hyggelige kystby Kaštel Kambelovac, der ligger 16 kilometer fra centrum af Kroatiens andenstørste by, Split. Kaštel Kambelovac er en stemningsfuld by med tårne, slotte og fæstninger fra det 17. århundrede. Hvis I er fans af TV-serien Game of Thrones, så smut forbi nabobyen Kaštel Gomilica, hvor scener fra den 5. sæson blev filmet.

I byen finder I også smukke strande, som for eksempel Kaštela Strand, men det kan også anbefales at tage til Splits mest populære stand, Bačvice, der lokker med krystalklart vand.

Solferie i Kroatien

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne solferie til Kroatien.

I bliver indkvarteret på Hotel Baletna Škola (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 31 anmeldelser), der ligger lige ud til kysten. Hotellet råder over en stor tagterrasse, hvor I kan I nyde kolde drikkevarer, mens I har en skøn udsigt over havet. I hotellets restaurant kan I smage på både lokale og internationale retter.

Hotellets værelser har privat altan, aircondition, gratis wi-fi, kabel-TV, minibar, værdiboks og eget badeværelse.

hotel kroatien

 

 

 

deal-screenshot

kroatien scrren
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning