fra kr. 3259

Hyggelig atmosfære, børnevenligt og i gåafstand fra fantastisk sandstrand. Sunny Beach er meget mere end bajere og ballade, det er også en dejlig destination for en solferie.

Med denne ferie bor I i lejlighedskomplekset Polo, der ligger i den sydlige del af Sunny Beach ca. 1,5 kilometer fra det livlige centrum. Lejlighederne er pæne og rummelige, og alle er indrettet med balkon og tekøkken, hvor I selv kan tilberede lette retter. Hvis tid i køkkenet ikke rimer på ferie i dine ører, så kan der også tilkøbes morgenmad eller halvpension, når I booker rejsen.

Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse, hvor I kan slappe af og nyde solen. Hvis I bliver tørstige, behøver I ikke løbe langt, for der er selvfølgelig også en poolbar. Der er også en lille legeplads, hvor familiens yngste medlemmer kan hygge sig.

Om denne destination skriver Sunweb.dk, der udbyder rejsen, at “vi anbefaler Polo til både voksne, unge og børnefamilier, der gerne vil bo i en mere rolig del af Sunny Beach.”

Solferie i juli i Bulgarien

Skynd jer ind på Sunweb.dk, hvis en solferie i Bulgarien lokker. Her finder I meget mere information om afrejsedatoer, faciliteter og priser.

Sunny

 

 

 

deal-screenshot

sunn ny
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning