Solferie i Hua Hin

Fly tur/retur samt 11 nætter på 5* hotel ved stranden

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Ayrest Hua Hin
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 8398

Hua Hin i Thailand er en perfekt destination til en vidunderlig solferie, for I kan let komme til byen fra Bangkok (hvor I lander), og der er strand og skønt vejr. I Hua Hin kan I nyde shopping – både på det lokale marked med masser af souvenirs og sjove sager samt i shoppingcentret, og I kan bade ved stranden, dase ved poolen og spise masser af lækker (og billig!) thaimad.

Jeg har fundet en lækker ferie til Hua Hin på BravoTours.dk, hvor I har 11 overnatninger på et lækkert 5* hotel, der ligger direkte ved stranden og centrum. Kort sagt, altså en helt perfekt beliggenhed, hvis I gerne både vil opleve Hua Hin og dase ved stranden.

Solferie i Hua Hin

I kommer til at bo på det 5* hotel Hilton Hua Hin Resort & Spa, der ligger direkte ved stranden. Her har I alt, hvad I har brug for tæt på. Der er flere restauranter, en stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar. Der er en stor swimmingpool med swim-up bar, liggestole, parasoller og håndklædeservice. Der er også børnepool og spapool. Der er live musik på hotellet om aftenen og en flot skybar med en smuk udsigt.

På Hilton Hua Hin finder I et stort fitnesscenter, bordtennis, billiard, tennis, squashbaner og børneklub. I kan roligt begynde at glæde jer til jeres ferie til Thailand!

deal-screenshot

Capture