fra kr. 4249

Trænger du til sol og varme? Og er du vild med Grækenland? Med denne feriedeal kan du få alle ønsker opfyldt på en solferie i Grækenland! Turen går til den græske ø Evia, hvor det trestjernet og anmelderroste Eviana Beach venter på jer med lækker halvpension. I kan vælge mellem 7 eller 14 overnatninger.

Det er på Travelbird, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Med i tilbuddet er også fly t/r fra enten København eller Hamborg samt billeje, halvpension og ikke mindst et mindst et madlavningskursus i græsk mad og tilhørende vinsmagning.

Solferie i Grækenland på en ø lige uden for Athen

Den græske ø Evia ligger lige ud for hovedstaden Athen, så det er jo helt naturligt at tage et smut ind til den smukke græske storby på denne ferie.

Evia er faktisk også den næststørste ø i Grækenland, efter Kreta. Men en bro til fastlandet gør den nem at komme til og fra. Og ligesom alle de andre græske øer, så er også Evia rig på kultur, historie ikke mindst kulnariske specialiteter fra det græske køkken.

Indlogeringen på Eviana Beach, som ligger lige ud til stranden, kan ske på enten dobbeltværelser, familieværelser eller et superior dobbeltværelse.
Familieværelse har plads til 2 voksne og 3 børn i alderen op til 11 år.

Alle værelser har en møbleret altan med havudsigt, WiFi, minikøleskab samt badeværelse mm.

deal-screenshot

1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning