fra kr. 3549

Hvis du længes efter lækkert sommervejr og tid til afslapning, nu hvor vinteren for alvor rammer Danmark, kan du bestille din solferie i Fuengirola her på TravelBird. Du kan selv vælge, om du vil bruge 7 eller 9 nætter på Costa del Sol, hvor byen Fuengirola er et af de dejligste steder at feriere. Du kan rejse fra enten Aalborg, Billund eller København.

Spanien er en sikker vinder, hvis du vil kickstarte foråret med sommerfornemmelser. Varmen kommer nemmer tidligt her på Costa Del Sol.

Hvem kunne ikke tænke sig at ligge på en sandstrand, spise spansk tapas og opleve det hyggelige nærområde med et slag minigolf eller lange gåture? Hvis du vælger et kortere ophold i Fuengirola, har du rig mulighed for bare at slappe af, være til og nyde dine nærmeste, og hvis du vælger en længere ferie i Spanien, kan du med fordel udforske eksempelvis Malaga eller Marbella længere oppe ad kysten.

Solferie i Fuengirola

Der er sørget for alt det praktiske på denne ferie fra TravelBird, så du kan koble helt af og nyde varmen væk hjemmefra. Du kommer til at bo på det 4-stjernede Hotel Las Pirámides, hvor du har et ophold med halvpension.

Indlogeringen sker i et pænt indrettet dobbeltværelse med aircondition, TV, minibar, privat toilet og bad samt egen altan. Hotellet ligger i gåafstand til stranden – fem minutter, og du kan mærke det varme sand mellem tæerne eller tage en gåtur på strandpromenaden. Hotel Las Pirámides har en opvarmet udendørs pool, hvis du gerne vil dase i det dejlige vejr, men der er også en indendørs pool til rådighed.

Der er desuden sørget for transporten fra og til lufthavnen, så denne deal er perfekt til dig, der gerne vil slappe af på Costa del Sol uden bekymringer, mens vinteren står på med kulde i Danmark.

pool-fuengirola

deal-screenshot

1