Solferie i Dubai

Miniferie sidst i sommermåneden, men stadig med garanti for sol

  • Hotel Ibis one Central
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Turkish Airlines
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3481

Varme, sol, oplevelser og luksus. Der er garanti for det hele, hvis du springer på flyveren og først stiger af igen, når kaptajnen siger “Velkommen til Dubai“. Okay, denne gang flyver I med Turkish Airlines, så chancen for en velkomst på dansk er nok lille. Men I har vist fanget billedet. Og nu får I tilbudet på en solferie i Dubai! Det kan være svært at vælge det rigtige hotel i Dubai, da her simpelthen er så mange muligheder. Og det vildeste luksushotel kan nogle gange være til at betale for selv den almindelige dansker.

Derfor har jeg også listet flere forskellige hoteller op herunder, som I kan vælge imellem. Jeg har taget udgangspunkt i en miniferie sidst denne sommer, fra 28. august til 1. september. Flybilletterne til Dubai kan I finde på Momondo.dk.

Læs også: Hvad skal man opleve i Dubai?

Solferie i Dubai – bo på et centralt hotel

Er beliggenheden også det vigtigste for dig, når du vælger hotel til din ferie? Dette trestjernet hotel, Comfort Inn Hotel, ligger yderst centralt i Dubais bymidte tæt på Dubai Creek og havnepromenaden. Her kan I blive indlogeret på et dobbeltværelse med enten en kingsize seng eller to enkeltsenge. Det er også muligt at få en opredning til et barn.

Hotellet har en udendørs pool på taget, hvor I kan blive kølet lidt ned i sommervarmen. Se bare billederne herunder.

deal-screenshot