fra kr. 4679

Begynd at find passet frem, for nu går turen sydpå mod sol i Alicante! Provinsen Alicante ligger på Spaniens charmerende kyst, og I kan glæde jer til lækre sandstrande, varmt vejr og masser af afslapning. Ahhh!

I kommer til at bo i feriebyen Albir, der er kendt som en ren, moderne og afslappet badeby. Nyd de skønne strande, de hyggelige gader med palmetræer og hvidkalkede huse og regionens lækre middelhavskøkken. Hvis I har mod på det, så kan I leje en bil på hotellet og tage på en dagstur langs kysten og opleve nogle af Alicantes andre kystbyer.

Solferie i Alicante

Skynd jer ind på Travelbird.dk, hvor I finder denne solferie.

Jeres flotte 4-stjernede hotel har en dejlig placering,  kun 600 meter fra stranden, og derudover har I fra hotellet en unik udsigt til flotte bjerge og Middelhavet. Sun Palace Albir har udendørs swimmingpool, restaurant og bar, roomservice samt gratis transport til og fra stranden en gang i timen. Den perfekte base for en solferie i Alicante!

Opholdet er All Inclusive, så når I først har betalt hjemmefra, så skal I ikke bekymre jer om at hive pengepungen frem én eneste gang.

I bor på et rummeligt dobbeltværelse på ca. 20 m². Alle værelser er indrettet med dobbeltseng, aircondition, satellit-TV, gratis WiFi og eget badeværelse. Herudover har alle værelser også deres egen møblerede altan.

alicantekfaop

deal-screenshot

Alicante1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning