fra kr. 4349

Så får I muligheden for all inclusive i Tyrkiet på jeres næste ferie. Det er på den sydlige kyst, det er Hotel Limak Limra og det er Kemer.
Kemer ligger smukt ved foden af de høje og altid grønne Taurusbjerge syd for Antalya. Byen omtales nu og da som Tyrkiets Skt. Tropez pga. den prisbelønnede marina, der tiltrækker sejlere fra det meste af verden. Her er gode, tyrkiske og internationale restauranter samt livlige barer og et par diskoteker. Byens handelscentrum er den moderne gågade Liman Caddesi. Her ligger gode butikker og restauranter på begge sider under de overdækkede fortove. Kemer har også nogle dejlige strande som strækker sig på hver side af marinaen i centrum. Den ene er en børnevenlig, lavvandet sandstrand, og den anden er med småsten.

Sol, strand og all inclusive i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk I finder denne rejse til Tyrkiet.

I bor på Hotel Limak Limra som er et stort og komfortabelt hotel af høj standard. Hotellet ligger lige ved stranden og ca. 7 kilometer fra Kemer. Udendørs er et dejligt, stort poolområde med flere swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner. På stranden er der mulighed for oplevelser både på land og på havet. Her kan I fx spille beachvolley eller prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter eller dykning. Jeres ophold på Hotel Limak Limra er med ultra all inclusive så måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Vi har også mange andre gode tilbud på all inclusive ferier til eksempelvis Tyrkiet.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning