Sol og storbyoplevelser i Malaga

Rejs til Malaga 3, 4 eller 5 nætter inkl. fly og hotel med morgenmad

  • Hotel Hotel Don Curro
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3289

Costa del Sol er et yndet rejsemål for mange, og hovedbyen Malaga er helt sikkert et besøg værd! Du får en skøn blanding af sol- og storbyferie, og med enten 3, 4 eller 5 nætter kan du med lethed nå både afslapning og kulturoplevelser. Du kan flyve fra Aalborg, Billund eller København og bestemmer selv, om du vil nyde den smukke og livlige by dette efterår eller hellere vil have noget virkelig godt at se frem til her i 2017. Jeg har fundet denne gode deal hos TravelBird.

costa-del-sol_malaga_276836978

Sol og storbyoplevelser i Malaga

Hvad enten du er til natur, kultur, strand, shopping eller afslapning, har Malaga meget at byde på. Du vil blive indkvarteret på det centralt beliggende hotel Don Curro, så du har en god base for at udforske byen. I bor ikke langt fra både Picasso-museet og Castillo di Gibralfaro, den imponerende fæstningen. Stranden er også inden for rækkevidde til fods.
Jeres dobbeltværelse er udstyret med eget bad/toilet, og der er gratis WiFi.

Nyd lækker tapas, tag en drink og slå dig løs i nattelivet eller lej en bil og tag på opdagelse – der er masser af muligheder! Du finder alle detaljer for rejsen og hotellet på TravelBird.dk.

Du kan få både sol og storbyoplevelser i Malaga – god tur!

deal-screenshot

Capture (31)