Solferie på Kos

Nyd en solferie på hotel med skøn beliggenhed

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Irina Beach
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
fra kr. 3798

Kos er særdeles charmerende, og der er hverken mangel på seværdigheder, vidunderlige strande eller smuk, frodig natur. Så hvad med en solferie på Kos?

Jeg har fundet en rejse til jer, hvor I bor på det 3* hotel Kosta Palace, der ligger midt i Kos-by og blot 100 meter fra stranden. Hotellet ligger lige ved byens hyggelige havn og den ikoniske gamle borg. I har også kun 200 meter til byens marked og de mange historiske seværdigheder, som I finder i Kos by. Hvis I gerne både vil på bade- og strandferie og samtidig have nogle kulturelle og historiske indspark, er dette hotel det perfekte valg.

Sol og sommer på Kos med all inclusive

Det er på BravoTours.dk, jeg har fundet dette tilbud til jer.

På Kosta Palace finder I en tagterrasse, hvor der er en virkelig smuk udsigt. Det er også her, I finder poolområdet – her er både voksen- og børnepool og en snackbar. Scandinavian Beach ligger blot 100 meter fra hotellet, som er en populær strand på Kos. I har også mulighed for at leje cykler på hotellet. Fra hotellet har I også muligheden for at tage en shuttlebus til et af Grækenlands største vandland Lido Water Park.

Opholdet er med morgenmad.

deal-screenshot

Capture