Sol, sommer og kolde drinks i feriefavoritten Alanya

1 uge med fly og hotel med halvpension i skønne Alanya

  • Hotel Hotel Hatipoglu Beach
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 2022

Rejs med Sunweb til feriefavoritten Alanya! Alanya er, ikke uden grund, blandt danskernes feriefavoritter. Alanya har det hele, lækre sandstrande, skønne hoteller et spændende natteliv og gode restauranter, – og alt sammen til billige penge.
Historisk set har Alanya haft stor betydning for det byzantiske rige og området i og omkring Alanya byder stadig på historiske seværdigheder som slottet Seljuk, igennem de seneste år har byen dog været igennem en rivende udvikling som har dannet det Alanya mange turister kender; et Las Vegas med havudsigt.

Sol, sommer og kolde drinks i feriefavoritten Alanya

Pak dit yndlings-menneske og tag til Alanya for kun 2022 per person!
Hotel Hatipoglu Beach er et hyggeligt hotel, hvor du med kun 50 m. til sandstranden Kleopatra, kan gå lige fra dit hotelværelse til stranden.
Hotellet ligger meget centralt med kun 10 m. til nærmeste butikker, 20 m. til nærmeste restaurant og 30 m. til barstreet. Hotel Hatipoglu Beach er derfor det perfekte udgangspunkt for en ferie med både kulturelle oplevelser, dage på stranden, fest og skøn mad.
Hvis du en dag bare vil slappe helt af, har hotellet et lille poolområde inklusiv en seperat børnepool, hvor du kan dase på en liggestol i skyggen fra en parasol, arbejde på sommerkuløren eller køle af i poolen, ved poolen finder du også hotellets poolbar. Alle værelserne har aircondition  og hele herligheden er med halvpension.

Hotellet er meget velegnet til børnefamilier og er også handicapvenligt og tilgængeligt med kørestol.
Receptionen har åbent hele døgnet, der er desuden mulighed for tilkøb af internet på værelset, hvis det gratis internet i receptionen ikke er nok.
Se hele tilbuddet på Sunweb.dk

deal-screenshot