Sol- og strandferie på Algarvekysten

1 uges ferie inklusiv fly og transfer på et hotel tæt på strand og by i Albufeira

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 3139

Glæd jer til at dase på Algarvekystens uendelige og gyldne sandstrande. Dette tilbud fra Sunweb inviterer jer med på en dejlig strandferie på Algarvekysten!

Når I rejser med Sunweb til Algarvekysten, har I mulighed for at tage med på udflugter (mod betaling). I kan for eksempel tage med til den vestlige del af Algarvekysten, hvor I kommer til at se fascinerende slotsruiner og domkirken i Al-Gharb. I kan også tage med en tur til den østlige del af Algarve. Dette område er knap så turistet, så her har I rig mulighed for at opleve det ægte Portugal.

Sol- og strandferie på Algarve kysten

Indlogeringen sker på lejlighedshotellet Soldoiro, der ligger 100 meter fra stranden og 200 meter fra centrum. Her kan I booke eksempelvis 1 uges ferie inkl. fly og transfer fra 3.139,- pr. person ved to personer.

Der kan vælges mellem lejligheder med plads fra to og helt op til seks personer. Det er muligt at tilvælge havudsigt i bookningen også. Alle lejligheder har et minikøkken og balkon eller terrasse.

Sol- og strandferie på Algarve kysten

deal-screenshot

deal-portugal