fra kr. 1317

Drømmer du om at tage kæresten i hånden og komme ud og opleve den romantiske og spirrende forår? En smuttur til Edinburgh er et godt valg, hvis du gerne vil opleve foråret springe ud i alt sin flor, og med rig mulighed for at hygge med en afternoon tea eller lade sig imponere af den rige kultur, byen har at byde på.
Når man tager på storbyferie i Europa, synes jeg, det er allervigtigst at have et godt udgangspunkt, så jeg har her fundet en rejse, hvor I kan bo på et lækkert 4-stjernet wellnesshotel. Og med et direkte fly fra København.

Smuttur til Edinburgh

Jeg har fundet en rigtig billig flybillet hos Momondo, hvor du kan rejse tur/retur fra kun 297,- pr. person. Og hotellet, Novotel Edinburgh Park, er fundet på Trivago og koster fra 510,- pr. nat i et dobbeltværelse.

Jeg har sammensat storbyferien fra d. 15. – 19. marts 2018, men du kan selvfølgelig vælge andre datoer, du skal bare være opmærksom på, at prisen kan ændre sig.

Det 4-stjernede Novotel har en hyggelig spaafdeling, som I har fri adgang til. Hotellet ligger dog 7 km fra centrum, mellem byen og lufthavnen. Men hvis I vil have den fulde oplevelse af den skotske natur, så vil jeg anbefale at leje en bil og tage på eventyr. Det er muligt at finde gode tilbud via Holidaycars.com.

Capture4

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning