fra kr. 1155

Drømmer du om at tage kæresten i hånden og komme ud og opleve den romantiske og hyggelige vinter? Edinburgh er et godt valg, hvis du gerne vil opleve efteråret komme snigende i smukke omgivelser med rig mulighed for at hygge med en afternoon tea eller lade sig imponere af den rige kultur, byen har at byde på. Når man tager på storbyferie i Europa, synes jeg, det er allervigtigst at have et godt udgangspunkt, så jeg har her fundet en rejse, hvor du kan flyve billigt fra København og bo på et godt og centralt beliggende hotel.

Smuttur til Edinburgh

Jeg har fundet en rigtig billig flybillet hos Momondo, hvor du kan rejse tur/retur fra kun 315,- pr. person. Hotel Royal Over-Seas League er fundet på Trivago og koster fra 840,- pr. person. Jeg har sammensat storbyferien fra d. 20. – 22. januar 2017, men du kan selvfølgelig vælge andre datoer, du skal bare være opmærksom på, at prisen kan ændre sig.

3-stjernede Royal Over-Seas League har en super beliggenhed, hvorfra du kan opleve Edinburgh fra sin bedste side og udforske byen. Bestil i dag og rejs et smut til Edinburgh i januar!

deal-screenshot