fra kr. 3099

Korfu er en af Grækenlands smukkeste øer, og det er netop her, at denne rejse tager dig til!

En uges solferie i lejlighed i et hyggeligt, familiedrevet lejlighedskompleks, der er beliggende udenfor centrum af Kontokali på Korfu, inkl. fly tur-retur fra København samt lufthavnstransfer. Prisen er fra 3099,- pr. person

Hvis I ønsker en ferie med afslapning og ro i hyggelige omgivelser, så er denne helt perfekt. I bor på Villas Metel, der består af lyse indrettede lejligheder, som kan rumme mellem to og fire personer. Alle lejlighederne er udstyret med tekøkken og balkon, hvorfra der er en dejlig udsigt over de smukke omgivelser. Der er en skøn have med masser af skyggefulde åndehuller, og hvis I vil solbade, så er der også mulighed for det. Hotellet råder over et hyggeligt poolområde med børnepool og swimmingpool.

Sunweb, der står bag rejsen, anbefaler Villas Metel til alle, ’som ligger vægt på personlig service, samt fredelige og smukke omgivelser’.

Skøn solferie i fredelige omgivelser på Korfu

På Korfu kan I glæde jer til skøn natur, dejlige strande og smukke byer. Korfu er en af de grønneste øer i det græske ø-hav. I finder rejsen til dette græske paradis på Sunweb.dk. Her finder I også meget mere information om mulige afrejsedatoer og priser.

Du kan også læse mere om Korfu i denne artikel: ‘Grækenlands 10 smukkeste øer’.

kofur fb

 

 

 

 

deal-screenshot

korfu fmsdop
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning