fra kr. 1259

Italien – Ti amo! Den skønne mad, det dejlige klima og den afslappede atmosfære. Italien er et fantastisk rejsemål, og med denne rejse kommer i til Norditalien, nærmere bestemt den historiske by Bergamo. Her kan I se frem til 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Città dei Mille, der ligger centralt i byen.

Glæd jer til en ferie, hvor I kan gå på historiske opdagelser om dagen og nyde et godt glas vin om aftenen.

Bergamo er en smuk, italienske by, der med betagende barok- og renæssancearkitektur, fascinerende museer, et lækkert køkken og en smukt udsigt over Bergamo Alperne fortryller besøgende fra hele verden. Byen er delt i to dele, Città Alta og Città Bassa (den øvre og nedre by), som er forbundet med en kabelbane. Den øvre by råder over forskellige historiske seværdigheder, såsom den livlige Piazza Vecchia, kirken Santa Maria Maggiore og klokketårnet Torre del Campanone. Den nedre bydel er byens moderne centrum, hvor I kan shoppe eller tage en tur på kunstmuseet Accademia Carrara.

Udover overnatning, så inkluderer denne ferie også fly tur-retur fra København eller Billund samt morgenmad. Prisen er fra 1259,- pr. person.

Skøn miniferie til Bergamo i Norditalien

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse.

I bliver indkvarteret på det populære Hotel Città dei Mille. Hver morgen kan I se frem til en morgenmad tilberedt med økologiske produkter i hotellets restaurant. Jeres dobbeltværelse er udstyret med gratis wi-fi, TV, skrivebord, aircondition, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

berg fb

 

 

 

 

deal-screenshot

scren berg
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning