fra kr. 2464

Barcelona er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme. Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

I bliver indkvarteret på det 4,5 stjernede hotel Meliá Barcelona Sky, der ligger i et forretningskvarter i Barcelona, kun 2 kilometer fra Parc del Centre del Poblenou og Mar Bella Strand. Derudover ligger Sagrada Familia og Arc de Triomf cirka 3 kilometer derfra.

Hvor finder I det bedste tapas? Hvor skal I tage hen at danse? Og hvilke seværdigheder må I ikke gå glip af? Det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Fortvivl ej! Jeg har fundet frem til de bedste tips og tricks i denne artikel: ‘De bedste tips til en sommertur til Barcelona‘.

Skønne Barcelona i august

I finder flytilbuddet her. Og jeres hotel finder I her!

Hotellet er røgfrit og råder bl.a. over en spa, en restaurant og en udendørs pool. Alle hotellets værelser er lydisolerede og har gratis wi-fi og senge med topmadrasser. Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom LCD-tv med digitale kanaler, egyptiske bomuldslagner og eget badeværelse med rainfall bruser.

3cc9d46d_z

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning