Skøn solferie på Cypern

En uge på lejlighedshotel inkl fly

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 2321

Drømmer I også om sol og sommer? Så tag og kig med her. Jeg har nemlig fundet en rejse til Cypern på Travelmarket.dk. Her kommer I til at bo på en fint lejlighedshotel.

Med dette tilbud skal I afsted i april, men det er faktisk også et dejligt tidspunkt at besøge øen. Her er der omkring 24 grader i indlandet, og omkring 15 grader i bjergene. Nætterne er stadig lidt kølige, så det er en god ide at pakke en trøje i kufferten.

Solferie på Cypern

I kommer til at bo på det 2,5* lejlighedshotel Pambos Napa Rocks, der ligger meget centralt i Ayia Napa. Det betyder, at forretninger, restauranter og barer er tæt på jer. Til klostertorvet, der er et centralt område med mange diskoteker og barer, har I blot 200 meter. Til havnen har I cirka 800 meter. Til stranden har I heller ikke langt – nemlig kun 1 kilometer. Hotellet har tre udendørs swimmingpools og én indendørspool.

deal-screenshot

Capture