Skøn rejse til Malta

1 uge på hotel med morgenmad samt fly tur-retur fra Aalborg

  • Hotel Gillieru Harbour
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 2499

Hvis I kan rejse uden for højsæsonen er der her mulighed for at komme på en ret billig rejse til Malta! Men Suncharter.dk har mange ledige rejsedatoer helt til midten af oktober, så der er rig mulighed for at opleve den skønne ø!

På Malta kan I glæde jer til at bade i havet, nyde det gode vejr, og I kan også tage et smut til hovedstaden Valletta, hvor I kan slentre rundt i de hyggelige gader og stræder. Jeres hotel ligger i Bugibba ved St. Paul’s Bay, hvor I også finder gode restauranter og masser af butikker i gåafstand.

Rejse til Malta med fly og hotel

I bliver indkvarteret på Gillieru Harbour, som er ideelt for jer, der gerne vil bo centralt samtidig med at være tæt på havet. Hvis I søger flere bademuligheder, kan I også gøre brug af hotellets pool, hvor der er en fantastisk havudsigt. Børnepool forefindes også. Derudover finder I to restauranter på hotellet, gratis WiFi ved receptionen, og der er en tagterrasse, hvor I kan slikke sol.

I indlogeres på rummelige dobbeltværelser, som har balkon – i visse tilfælde med havudsigt. Værelserne er udstyret med telefon, TV, køleskab, aircondition, værdiboks samt privat bad med hårtørrer.

deal-screenshot

Gillieru Harbour1