fra kr. 2539

Malta er et af de mindste lande i verden og består af syv småøer. Dog er det kun to de to største øer, Malta og Gozo, som er tætbefolkede. Det er førstnævnte ø, at denne rejse går til.

På Malta kan I glæde jer til milde temperaturer og mange solskinsdage. Her er masser af oplevelser for de historieinteresserede, men hvis I hellere vil slappe af og tage til stranden, så kan I også det. Malta byder på smuk natur, mange badestrande og en fascinerende historie. I kan f.eks. besøge de forhistoriske Megalithic-templer, som blev bygget mere end 3000 år f.v.t. og i dag er på UNESCOs Verdensarvsliste

I bor på 115 The Strand Hotel, der har en ideel beliggenhed tæt på vandet i byen Sliema. Indkøbsmuligheder, restauranter og caféer finder I indenfor gåafstand. Fra hotellet har I en smuk udsigt over Maltas hovedstad, Valletta, og I har nem adgang til både Valletta og den nærliggende ø Manoel. I Valletta kan I spise på en hyggelig restaurant, gå i teatret, besøge et marked eller et af de mange museer. Hotellet råder desuden over en restaurant, en bar og en tagterrasse med boblepool, hvorfra I kan nyde udsigten over bådene og horisonten.

Det er svært ikke at blive forelsket i Malta fra første øjekast. Butikker, kultur, historie, natteliv og selvfølgelig fortrinlige muligheder for at dykke ned i det krystalklare hav, solbade ved strandbredden og nyde den smukke udsigt over Middelhavet. 

Skøn ferie på Malta

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne ferie.

Udover hotelophold m. morgenmad, fly tur-retur samt transport mellem lufthavnen og hotellet, så indeholder jeres ferie også havnecruise. Travelbird skriver:

“Inkluderet i jeres ophold er et spændende havnecruise, hvor I får et indblik i Maltas levende historie i de to naturligt skabte havne på begge sider af hovedstaden Valetta. Undervejs får I en grundig indførelse i historien om Valetta og de såkaldte Tre Byer, der har spillet en stor rolle i forbindelse med de to Store Belejringer af Malta i 1565 og 1942. I ser og lærer også om andre seværdigheder undervejs, som kun kan ses fra vandet”.

I bor på et fint indrettet værelse med aircondition, telefon, TV, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter og badeværelse med hårtørrer. I kan vælge mellem et dobbelt- og et 3-personersværelse.

malta fnmaoæ
115 The Strand Hotel

 

 

 

 

 

deal-screenshot

travelbirdmkap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning