Skøn ferie på Gran Canaria

Nyd en dejlig ferie på Gran Canaria inkl. unik indkvartering og fly t/r

  • Hotel Parador Cruz de Tejeda
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3622

En ferie på Gran Canaria er på manges ønskeseddel. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Gran Canaria har mange tusind årlige solskinstimer og en gennemsnitstemperatur der ligger på omkring 26 grader om dagen i sommerhalvåret og 20 grader om vinteren.

Og jeg har sammensat en rejse til jer, hvor I kommer til at bo i smukke omgivelser. Parador Cruz de Tejeda ligger på et af Gran Canarias højeste punkter, så glæd jer til panoramaudsigten! Stedet tilbyder desuden stor spa, rummelige værelser med egen balkon og gratis wi-fi. Ved ophold på 4 eller flere overnatninger tilbydes gratis adgang til spaen.

Parador er idyllisk placeret med bjerge og skove omkring sig. Der er 9 kilometer til  byen Tejeda, og byen Las Palmas ligger 35 kilometer derfra. Hotellet har også en restaurant, hvor der serveres traditionelle, kanariske retter.

Skøn ferie på Gran Canaria

Det er på Trivago.dk, at I kan booke jeres hotel. Og flybilletterne har jeg fundet på Momondo.dk. I kan rejse afsted i en uge i maj, og prisen er fra 3622,- pr. person. I kan sagtens ændre rejsedatoerne inde på Trivago og Momondo, hvis I ønsker at rejse tidligere eller senere på året.

Lufthavnstransport er ikke inklusiv i dette tilbud. Så I kan vælge at tage en taxa fra lufthavnen til hotellet, turen er på cirka 45 kilometer. Eller I kan vælge at leje en bil. Sidstnævnte vil jeg helt sikkert anbefale. På den måde kan I på egen hånd udforske Gran Canaria.

BEMÆRK. Prisen er baseret på 2 betalende i dobbeltværelse og specifikke datoer i maj, 2017. I kan ændre rejsedatoerne inde på Trivago og Momondo, hvis I ønsker at rejse tidligere eller senere på året.

 

 

 

deal-screenshot