Skiferie ved Avoriaz i Alperne

Op til syv sovepladser i lejligheder beliggende lige ud til pisterne

  • Hotel Résidence Atria Crozats
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1299

Har du planlagt din skiferie til denne vinter? Ellers er her et godt kør-selv-tilbud til de franske alper ved Avoriaz. Lige nu tilbyder Sunweb en fed skirejse, hvor alle muligheder er åbne for en kanon skitur med kæresten, måske hele familien eller vennerne i lejligheder fra 2-7 personer.

Lejlighederne ligger alle sammen lige ud til pisterne, tæt ved butikkerne og ikke langt fra supermarkedet eller restauranterne, så I behøver nærmest kun tage jeres skiudstyr af, når I skal sove.

En skiferie ved Avoria byder på masser af pister

I skiområdet ved Avoriaz, som er en del af Les Portes du Soleil, findes der over 50 pister i alt, herunder seks sorte, hvor især “Muren” vil udfordre de fleste. Men også for de mindre øvede, er der mange forskellige pister at prøve kræfter med. Der er desuden også rig mulighed for at stå langrend. Med andre ord er det en skiferie for hele familien, alle vennerne eller dig og din kæreste.

Og hvis I alligevel vil have flere udfordringer, så er der ikke langt til skiområdet i Chatel, som er den anden halvdel af skiområdet Les Portes du Soleil.

I lejlighederne hos Résidence Atria Crozats finder I alt, hvad I har brug for af dyner, håndklæder og køkkenudstyr. Skiudstyr er I velkommen til selv at medbringe eller leje på stedet, det kan I læse mere herom på tilbudet fra Sunweb.

 

deal-screenshot