Skiferie med liftkort og halvpension

7 dage i det østrigske Fieberbrunn direkte på pisten

  • Hotel Austria Trend Alpine Resort
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4889

7 dage med en solid blanding af ski, sauna og dampbad samt mad og drikke. Her er hvad du søger. Østrig er landet og Fieberbrunn er området. I kommer til at bo på det firestjernet og flot anmeldte Austria Trend Hotel Alpine Resort. Og frygt ej, I behøver ikke spørge om vej til hotellets lettere bøvlet navn efter jeres afterskiing, dén kan I nemlig tage direkte på hotellet, hvis det er. Her har I også halvpension inkluderet i prisen – så morgenmad og aftensmad skal I ikke tænke på. Alt dette har arrangøren Sunweb sørget for.

Heller ikke liftkortet, for det er også med i pakken. Om morgenen står I blot ud ad døren og glider de få meter ned til liften, som tager jer helt til tops, hvorfra I bare kan give jer i kast med de 270 km pister i området Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbruun – dog ingen grønne, så det er ikke for nybegynderne.

Skiferie med liftkort og halvpension

Det er altså bare rart at tage på ferie og så ikke skulle tænke på, hvor man skal spise morgen og aften, eller bekymre sig om ekstra udgifterne til et liftkort. Det hele er med i prisen her, og det eneste I skal tænke på er at medbringe jeres skiudstyr og ellers overveje, om frokosten skal bestå en madpakke fra morgenbuffeten, eller om I finder et spisested på pisterne.

Køretiden til skiområdet er cirka 11 timer fra den dansk/tyske grænse. Det er også muligt at flyve til Salzburg, som ligger cirka 70 km fra resortet.

oestrig_ski4

deal-screenshot

Skiferie med liftkort og halvpension