fra kr. 3919

Skiferie med venner, familien eller et par kolleger? Der er plads til fire voksne i denne luksuriøse skilejlighed i Val Thorens, Résidence le Hameau du Kashmir, og der er flere hytter i området af samme kaliber, hvis I vil endnu flere afsted. Og prisen? Lige lidt under 4.000 for 7 nætter, inkl. liftkort endda, bare se tilbudet her fra Sunweb.

Det forudsætter dog, at I kører selv derned eller evt. vælger fly som transportmiddel, når I booker via Sunweb, med fly er prisen fra omkring 7.500 pr. person, men så er transfer fra lufthavnen også inkluderet.

Skiferie i Val Thorens inkl. liftkort

Vi kan næsten ikke sige Frankrig og ski i samme sætning uden straks at tænke på Val Thorens. Så, da jeg så denne helt fantastiske deal fra Sunweb, ja var så var jeg ganske enkelt nødt til at dele den med jer. Jo før I booker, jo billigere er det nemlig.

Med i prisen er også slutrengøring, undtagen køkken dog, trådløst internet samt adgang til fitness, spa, sauna og swimmingpool. Der er endvidere mulighed for at bestille både morgenbrød eller massage efter en lang dag på pisterne.

Og pister er der nok af, over 600 km præparerede pister og 185 skilifter findes i området, så 7 dage er slet ikke en dag for meget!
Nåh ja, og afstanden til jeres nærmeste skilift? Den er på 100 meter.

 

 

Bemærk: Prisen er baseret på 4 betalende voksne i en ferielejlighed

deal-screenshot

Skiferie i Val Thorens
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning