Skiferie i Sverige

1 uge i Åre Skistar - et af verdens bedste skisportsteder, inklusiv fly og airbnb

  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 923

Det kan være rigtig lækkert at tage sydpå på skiferie, men hvorfor ikke tage en tur til de svenske fjelde i vores naboland? Her findes nogle af verdens bedste skisteder. Netop et sådan et sted har jeg fundet et tilbud til dig her, Åre Skistar, som ligger cirka midt i Sverige. Det er flere gange blevet kårt til et af verdens bedste skisteder og har også afholdt flere VM-konkurrencer.

Køreturen herop er lang. Fra København vil det eksempelvis tage 13,5 timer. Derfor har jeg også fundet billige flybilletter til dig til den nærliggende lufthavn i Østersund, så tager det blot 1,5 time at flyve, plus transporten fra Østersund til Åre. Om du vil leje en bil ved Østersund Lufthavn eller tage offentligt transport er op til din tålmodighed.

Skiferie i Sverige

Det er på min fly finder, at jeg har fundet de billige flybilletter til dig. Tur/retur fra bare 278,- eksempelvis fra 2. til 9. februar 2019.
Og i Åre kan du bo i en lækker skihytte, der ligger ved foden af Leråbacken. Jeg har fundet et tilbud til dig og op til syv rejsevenner på Airbnb.dk, hvor 7 nætter kan gøres fra 5.160,- inklusiv gebyrer. Det vil sige, hvis I er 8 personer i alt, så giver I blot 645,- pr. person for en uge. Og med tilhørende flybilletter, så er den totale pris på 923,- pr. person ved 8 personer.

2

deal-screenshot