Drømmer du om at rejse ud på eventyr, alene men stadig i trygge omgivelser? Vietnam er blevet det nye sort for os danskere, og det er ikke uden grund. Lighederne med Thailand er der, blot billigere, i mange områder meget mindre turistet og så stadig med sine egne unikke særpræg.

Naturligvis tynget historiens mørke skygge Vietnam lidt, men landet er blomstret op, og er ekstremt gæstfrit overfor turister. Jeg har selv rejst rundt et par uger i Vietnam, fra syd til nord i den hurtige udgave, og jeg fik slet, slet ikke nok af landet. Jungle, storby, floddeltaer, imponerende klippeformationer (hvem sagde Ha Long Bay??) og et lækkert køkken med fokus på råvarenes friskhed og rå smag.

Hvis du har lidt mod på eventyret nu, så læs med i næste afsnit. Der er nemlig mange gode billige afgange fra København til Ho Chi Minh City i den sydlige del af Vietnam, allerede fra maj måned og hele året ud.

Billige fly fra København til Vietnam

Maj

Juni 

August 

September

Oktober

November

Hoteller i Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City er en pulserende storby med moderne vibes, men også med gamle kvarterer. Byen er præget af mange kulturer og er spændende at gå på opdagelse i. Du kan finde mange billige hoteller med fin standard, hvis ikke du er til den billige hostel-løsning – den slags kan nemt gøres for 5 dollars per nat. Se hostel-løsningerne her.
Eksempel det helt sprit-nye og moderne New Saigon Hostel 2 for bare 38,- pr. nat inklusiv morgenmad. Her får man 1 enkeltseng på et værelse med op til 7 andre personer samt et delebadeværelse – naturligvis mulighed for at låse ting inde.

Jeg har fundet et centralt beliggende 3-stjernet hotel, som eksempelvis i perioden fra 15-26. juni kan fås til halv pris, 144,- pr. nat inklusiv morgenmad – Hoan Thai.

Hvad skal man opleve i Vietnam?

Små 2 uger er dog lang tid, selv i Ho Chi Minh City. Jeg vil derfor anbefale at rejse lidt rundt. Måske ikke hele vejen til rismarkerne i Sapa og Ha Long Bay i nord. Men en by som Can Tho i Mekongdeltaet eller badebyen Nha Trang lidt længere mod nord er værd at rejse til. Det nemmeste og billigste er at rejse rund med bus. Næsten alle hoteller/hostel tilbyder en service her, ellers kender de med garanti nogen, som gør. Jeg fik selv rigtig god hjælp, da jeg rejste rundt der.

Har du andre spørgsmål eller tanker, vil jeg meget gerne prøve at hjælpe dig.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning