Har du stadig ikke bestilt årets sommerferie? Så er her et rigtig godt tilbud på en ferie på Kos – en af Grækenlands hyggeligste øer. Her finder du klart, turkisblåt hav, små hvidkalkede huse samt spændende udgravninger fra oltidens Grækenland. Og så kan du selvfølgelig spise græsk tzatziki, indtil det står dig ud af ørene.

Jeg har selv sammensat dette tilbud, hvilket betyder, at flybilletter og ferielejlighed skal bestilles hver for sig – dette er ikke en pakkerejse. Derudover tager tilbuddet udgangspunkt i, at du gerne vil rejse i skolernes sommerferie. Dette ferietilbud er derfor idéelt til den enlige forælder, der rejser med et barn. Rejsen er også idéel som singlerejse, da ferielejligheden koster det samme, uanset om du bor 1 eller 2 personer sammen. Du slipper derfor for de dyre enkeltværelses-gebyrer, som mange hoteller ellers har.

Singlerejse til Kos

Jeg har fundet billige flybilletter til Kos med afgang den 25. juli og hjemkomst den 2. august 2018 – i skolernes sommerferie. Denne rejseperiode kan dog ændres, så de passer dine ønsker – med forbehold for, at priserne kan ændre sig.

Flyet afgår fra København den 25. juli, og ruten flyves af Norwegian. Ruten er direkte, uden mellemlandinger. Lige nu koster flybilletterne 1,765,- pr. returbillet

Men du skal jo også have et sted af overnatte. Jeg har derfor fundet denne ferielejlighed på Kos på hjemmesiden AirBnB. Her bliver du sat i direkte forbindelse med ferieboligens udlejer, så du sammen kan aftale, hvordan og hvornår du kan afhente nøglerne. Du kan desuden læse anmeldelser fra boligens tidligere gæster.

Denne ferielejlighed koster fra 299,- pr. nat og har plads til 2 gæster. Ferielejligheden er del af en lille, familiedrevet pension, og ligger kun 20 meter fra en lækker sandstrand. Derudover er du kun 25 meter fra en hyggelig, tradtionel restaurant. Lejligheden har 2 enkeltsenge, eget badeværelse og et lille køkken.

Læs mere og bestil ferielejligheden her.

  • En uges ferie i egen ferielejlighed samt flybilletter tur-retur

deal-screenshot