Har du stadig ikke bestilt årets sommerferie? Så er her et rigtig godt tilbud på en ferie på Kos – en af Grækenlands hyggeligste øer. Her finder du klart, turkisblåt hav, små hvidkalkede huse samt spændende udgravninger fra oltidens Grækenland. Og så kan du selvfølgelig spise græsk tzatziki, indtil det står dig ud af ørene.

Jeg har selv sammensat dette tilbud, hvilket betyder, at flybilletter og ferielejlighed skal bestilles hver for sig – dette er ikke en pakkerejse. Derudover tager tilbuddet udgangspunkt i, at du gerne vil rejse i skolernes sommerferie. Dette ferietilbud er derfor idéelt til den enlige forælder, der rejser med et barn. Rejsen er også idéel som singlerejse, da ferielejligheden koster det samme, uanset om du bor 1 eller 2 personer sammen. Du slipper derfor for de dyre enkeltværelses-gebyrer, som mange hoteller ellers har.

Singlerejse til Kos

Jeg har fundet billige flybilletter til Kos med afgang den 27. juni og hjemkost den 5. juli 2018 – i skolernes sommerferie. Denne rejseperiode kan dog ændres, så de passer dine ønsker – med forbehold for, at priserne kan ændre sig.

Flyet afgår fra København den 27. juni, og ruten flyves af Norwegian. Ruten er direkte, uden mellemlandinger. Lige nu kan du købe flybilletterne på Momondo.dk for 1.145,- pr. returbillet.

Men du skal jo også have et sted af overnatte. Jeg har derfor fundet denne ferielejlighed på Kos på hjemmesiden AirBnB. Her bliver du sat i direkte forbindelse med ferieboligens udlejer, så I sammen kan aftale, hvordan og hvornår du kan afhente nøglerne. Du kan desuden læse anmeldelser fra boligens tidligere gæster.

Denne ferielejlighed koster fra 288,- pr. nat, og har plads til 2 gæster. Selve ferielejligheden er en lille, et-værelses lejlighed med eget badeværelse og wifi. Du har desuden fri adgang til lejlighedskompleksets dele-pool. Herfra er du kun 200 meter fra stranden og den hyggelige by Kardamena.

Læs mere og bestil ferielejligheden her.

  • En uges ferie i egen ferielejlighed samt flybilletter tur-retur

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning