fra kr. 5190

Bali er ved at blive et af de mest populære langdistance-rejsemål for os danskere, og det er bestemt ikke uden grund. Strande for bade solbadning, almindelig badning og surfing. Men også jungle, storby og en rig kultur – over 1.000 templer siger de.

Om sommeren er Bali dog forfærdeligt turistet, primært af australiere der tager på vinterferie (yep, omvendt årstid) på ferieøen.

Bali egner sig især godt til backpackere, der holder af at rejse rundt. Lej eksempelvis en scooter og oplev friheden på nærmeste hold. Tag dig i agt for trafikken! Uden at sige for meget, så er langt fra alle lige gode trafikanter.

Bali som solorejsende

Først og fremmest så skal du bruge en flybillet derover. På prissammenligningssiden Travelmarket, har jeg fundet billige billetter fra København til Denpasar i slutningen af august og retur 10. september fra 3.864,-

Hvad du herefter gør, er meget op til dig selv og dit temperament. Jeg anbefaler helt klart at rejse lidt rundt. Noter dig byerne Denpasar, Sanur, Ubud, Canggu, Kuta og Gili-øerne. Meget af det ligger tæt på hinanden i øens sydlige del, tæt på lufthavnen.

Som et eksempel, har jeg fundet et fint 3-stjernet hotel, Jatra Bali, med lækker poolområde i Denpasar, her kan 11 nætter gøres for 1.326,- på et fint stort værelse med plads op til 2 personer. Prisen på 1.326,- er dog beregnet på en singlerejsende.

I Sanur kan jeg anbefale Swastika Bungalow med en pris fra 261,- pr nat inklusiv morgenmad.

I Kuta kan du eksempelvis sove i Budhas Guesthouse fra 73,- pr. nat.

Gili-øerne, som er perfekt sted til fest og badeferie, må du slippe lidt mere for et godt sted at sove. Gili Divers Hotel kan gøres fra 306,- pr. nat

I junglebyen Ubud er prisen igen billigere, eksempelvis det lækre lejlighedshotel med vildt dejligt poolrområde, The Junjungan Suite, fra 103,- pr. nat inklusiv morgenmad.

Se også: Det magiske hotel – Hanging Gardens i Ubud på Bali

Alternativt kan du kigge efter lejligheder på Airbnb.dk, her kan der tit være penge at spare, og du kan få nogle rigtigt fede lejligheder!

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning