fra kr. 676
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

I Madrid kan du opleve den hyggelige atmosfære på de livlige pladser, og i de smalle gader finder du den autentiske, spanske charme. På denne miniferie i Madrid kan du også dykke ned i den spanske kunsthistorie på et af byens mange museer, og du kan beundre mesterværker af bl.a. Pablo Picasso eller Salvador Dalí. Og efter en dag fyldt med oplevelser kan du slappe af på terrassen med et glas vin, eller du kan tage i Jardines de Sabatini, Madrids største (og flotteste) park.

Som du sikkert kan forestille dig, så har en by på denne størrelse masser af seværdigheder. Enorme pladser, imponerende bygninger og idylliske parker er blot et par eksempler. Madrid er en by, der aldrig sover. En by, der først og fremmest imponerer med sin mangfoldighed. En by, du skal besøge mindst én gang.

Læs min rejseguide til Madrid

Singlerejse og storbyferie
til Madrid

Du kan flyve billigt til Madrid fra København i oktober. Og her har jeg fundet den perfekte undskyldning for at tage på storbyferie til Madrid! Returbilletter til kun 298,-! Med disse billetter skal du rejse fra 6. til 9. oktobe, men du kan finde mange flere gode tilbud på billige fly til Madrid her.

Overnatning i Madrid

Storbyferie til Madrid Hostel Motion Chueca 

Modern indrettet hostel med kun 600 m til centrum af Madrid. Her er gratis morgenmad og du kan leje dig ind i både sovesal, mindre værelse, eller dit helt eget værelse.

Pris: fra 126,- per nat

Book værelset her

Storbyferie til Madrid

Caixa Forum I 

Enkeltværelse hos værten Maria. Du bor i et privat værelse i hendes lyse og hyggeligt indrettede lejlighed. Lejligheden ligger kun 5 min gang fra Reina Sofia Museet, og 10 min fra Prado Museet. Altså den perfekte beliggenhed til din storbyferie til Madrid.

Pris: Fra 981,- for 3 nætter 

Book værelset her

 • Singlerejse og storbyferie til Madrid med flybilletter og ophold på Hostel eller i lejlighed 
  • Rejseperiode: Oktober 2018 (som udgangspunkt 6. – 9. oktober)
  • Rejselængde: 3 nætter
  • Destination: Madrid, Spanien
  • Afrejselufthavn: København
  • Hotel: Hostel Motion Chueca / Caixa Forum I 
  • Pension: Med morgenmad på Hostel
  • Lufthavnstransfer: Uden
  • Pris: Fra 676,- (for fly + hostel)

 

deal-screenshot