fra kr. 1885

Det kan være svært at finde rejser for bare én person, men her har jeg sammensat en tur til Stockholm for en singlerejsende. Du flyver direkte fra København til den svenske hovedstad, og så har du 3 nætter centralt i storbyen, så du kan gå på museer, i butikker, på restauranter og meget mere. Det bedste ved det hele er næsten, at det er lige i begyndelsen af juleperioden, hvor der er en helt særlig stemning i Stockholm! Julemarkederne er eksempelvist åbnet op.

Der er masser at se og opleve i Stockholm, så der er et væld af gode oplevelser, der venter dig på denne miniferie! Har du brug for inspiration, kan du her læse mine tips til en ferie i Stockholm.

Rejser du ikke alene men er på udkig efter billige rejser til Stockholm, så tag et kig på min side med rejser til Stockholm lige her.

Singleferie i Stockholm

Det er på Travelmarket.dk, at jeg har fundet din flybillet og på Trivago.dk har jeg fundet et topmoderne hostel med super beliggenhed. For 3 nætter inklusiv fly tur/retur i en forlænget weekend 30. november – 3. december kan denne singleferie gøres fra blot 1.266,-

På et hostel kan du møde andre rejseglade mennesker, men du må naturligvis finde dig i at dele dit rum med andre, inklusiv badeværelse.

Hvis du søger lidt mere privatliv, så vil jeg anbefale at kigge efter en airbnb. Jeg har eksempelvis fundet denne lejlighed centralt i byen, hvor du har hele lejligheden for dig selv. 3 nætter fra 891,-
Den totale pris for denne 4 dages ferie vil så blive 1.551,-

Scenic summer aerial panorama of the Old Town (Gamla Stan) in Stockholm, Sweden_shutterstock_133005938

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning