Singleferie i Amsterdam

2 nætter på centralt 3-stjernet hotel inkl. fly tur/retur fra København

  • Hotel Vossius Vondelpark
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1309

Det kan tit være svært at finde en rejse, hvis man gerne vil af sted alene. Her har jeg sammensat en tur til smukke Ansterdam med et hotel til en rimelig pris for én person.

Amsterdam er en charmerende by på alle måder, og med sine kanaler og meget smalle huse er den også helt unik. Og Amsterdam har rigtig meget at byde på! Du kan tage på Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum, shoppe i De 9 Gader, besøge Amsterdams botaniske have som er en af verdens ældste, låne cykler og tage på opdagelse og meget andet – listen med oplevelser er lang. Vil du besøge Anne Franks Hus, som jeg bestemt vil anbefale, er et lille tip at bestille billet hjemmefra, da køen altid er meget lang. Her kan du finde masser af Tips til Amsterdam.

Singleferie i Amsterdam

Jeg har fundet flybilletter på Momondo.dk og det centrale hotel Vossius VondelparkTrivago.dk. Du kan naturligvis tage udgangspunkt i andre datoer, hvis det passer dig bedre, du skal bare være opmærksom på, at prisen kan ændre sig.

På Vossius Vondelpark bliver du indkvarteret på et standardværelse med gratis WiFi, TV, værdiboks samt privat badeværelse med bruser.

amsterdam-summer-sunrise-istock_000048084840_large-2

deal-screenshot