Sensommerferie eller efterårsferie på Kreta

En uge i ferielejlighed, tæt på strand, med fly t/r og transfer

  • Hotel Villa Dora
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3219

Er du begyndt at tænke på at planlægge sommeferien? Hvad med en hyggelig tur i en ferielejlighed på Kreta? Så pak solcreme, badetøj og klipklappere, og tag afsted i en uge i eksempelvis september eller oktober. Priserne starter fra bare 3.219,- inkl. fly og transfer.

Sunweb.dk tilbyder denne rejse, hvor I bor i det hyggelige lejlighedskompleks Villa Dora, som ligger ned til den dejlige strand Platanias. Lejlighederne ligger i treetagers bygninger rundt om det hyggelige poolområde. Der er børnepool, som er integereret i resten af poolen. Spis frokost på den hyggelige solterrasse, eller tag ned til stranden og gå på en af de hyggelige taverner eller restauranter i Platanias. Lejlighederne er alle pænt indrettede og har balkon eller terrasse, badeværelse og minikøkken.

Sensommerferie eller efterårsferie på Kreta

Jeres lejlighed ligger otte km fra den charmerende havneby, Chania. Her kan I i løbet af ferien gå på opdagelse i de smalle gyder, opleve venzianske paladser og pastelfarvede husfacader mm. Den gamle bydel er især kendt for sine mange smalle, snoede gader, især i kvartererne Kastelli, Topanas og Evraiki. Chania var i mange år hovedby på Kreta, og har i flere omgange været erobret af tyrkerne, hvilket man ser ved de tyrkiske huse rundt omkring. Byen er helt sikkert et besøg værd i løbet af jeres ferie på Kreta.

deal-screenshot

Capture