fra kr. 2299

Lyder en sensommerferie i Alicante lokkende, så læs endelig videre! Provinsen Alicante ligger på Spaniens charmerende kyst, og I kan glæde jer til lækre sandstrande, varmt vejr og masser af afslapning. Arhhh!

I kommer til at bo i den hyggelige, lille badeby Guardamar del Segura, der lokker med sine fine sandstrande på Costa Blanca. Hver onsdag morgen er der marked i byen, der er et par museer, I kan besøge, en hyggelig gågade samt en havn. I kan selvfølgelig også bare slappe af og nyde livet på stranden. Hvis I har brug for at få brændt energi af, så er området omkring byen præget af smuk natur, og I kan udforske kystbyerne eller følge floden Segura på cykel. Mod nord ligger naturområdet Dunes de la Marina, og mod syd finder I saltsøen Laguna Salada de Torrevieja, der begge er et besøg værd. I kan også prøve kræfter med forskellige former for vandsport såsom windsurfing, vandski, dykning og sejlads.

Sensommer i Alicante

Det er på Travelbird.dk, at I sikrer jer en ferie i Alicante. Både foråret og efteråret er gode årstider at besøge Alicante. Temperaturerne er milde, ofte fra 20-25° C, så det indbyder både til aktiviteter og strandture.

I bliver indkvarteret på det moderne Hotel Playas de Guardamar, der ligger i fredelige omgivelser lidt udenfor byen, og I kommer ind til centrum med bus eller taxi herfra.

Fra hotellet kan I gå direkte ned til stranden og de flotte sandklitter. Hotellet råder også over et flot poolområde, hvor I kan nyde livet. Opholdet er all-inclusive. Alle måltider serveres i buffetform i hotellets restaurant. Hver dag tilbyder hotellet et udvalg af sjove aktiviteter og underholdning, og i vintersæsonen (fra medio-september til ultimo-maj) kan I benytte jer af den indendørs swimmingpool.

Når I booker jeres rejse, kan I vælge mellem et almindeligt dobbeltværelse (til maks. 4 personer) eller et dobbeltværelse med havudsigt (til maks. 2 personer). Alle værelser er udstyret med aircondition, TV, telefon, værdiboks (mod gebyr) og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

ali
Hotel Playas de Guardamar

 

 

 

deal-screenshot

Ferie i Alicante
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning