fra kr. 2079

Begynd at find passet frem, for nu går turen sydpå mod sol i Alicante! Provinsen Alicante ligger på Spaniens charmerende kyst, og I kan glæde jer til lækre sandstrande, varmt vejr og masser af afslapning. Arhhh!

I kommer til at bo i den hyggelige, lille badeby Guardamar del Segura, der lokker med sine fine sandstrande på Costa Blanca. Hver onsdag morgen er der marked i byen, der er et par museer, I kan besøge, en hyggelig gågade samt en havn. I kan selvfølgelig også bare slappe af og nyde livet på stranden. Hvis I har brug for at få brændt energi af, så er området omkring byen præget af smuk natur, og I kan udforske kystbyerne eller følge floden Segura på cykel. Mod nord ligger naturområdet Dunes de la Marina, og mod syd finder I saltsøen Laguna Salada de Torrevieja, der begge er et besøg værd. I kan også prøve kræfter med forskellige former for vandsport såsom windsurfing, vandski, dykning og sejlads.

Sensommer i Alicante

Det er på Travelbird.dk, at I sikrer jer en dejlig sensommer i Alicante. Både foråret og efteråret er gode årstider at besøge Alicante. Temperaturerne er milde, ofte fra 20-25° C, så det indbyder både til aktiviteter og strandture.

I bliver indkvarteret på det moderne Hotel Playas de Guardamar, der ligger i fredelige omgivelser lidt udenfor byen, og I kommer ind til centrum med bus eller taxi herfra.

Fra hotellet kan I gå direkte ned til stranden og de flotte sandklitter. Hotellet råder også over et flot poolområde, hvor I kan nyde livet. I bookingprocessen kan I vælge, om I ønsker jeres ophold med helpension eller all-inclusive. Alle måltider serveres i buffetform i hotellets restaurant. Hver dag tilbyder hotellet et udvalg af sjove aktiviteter og underholdning, og i vintersæsonen (fra medio-september til ultimo-maj) kan I benytte jer af den indendørs swimmingpool.

Når I booker jeres rejse, kan I vælge mellem et almindeligt dobbeltværelse (til maks. 4 personer) eller et dobbeltværelse med havudsigt (til maks. 2 personer). Alle værelser er udstyret med aircondition, TV, telefon, værdiboks (mod gebyr) og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

ali
Hotel Playas de Guardamar
 • Bo på moderne hotel inkl. helpension eller all-inclusive og fly fra København eller Billund
  • Rejseperiode: 25. september, 2016 – 25. april, 2017
  • Rejselængde: 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 4 personer) eller dobbeltværelse med havudsigt
  • Afgangs lufthavn: København eller Billund
  • Destination: Alicante
  • Hotel: Hotel Playas de Guardamar
  • Bedømmelse3,5 ud af på TripAdvisor og 74 ud af 100 på Trivago
  • Beliggenhed: gåafstand til strand, hvorfra I kan tage bus eller taxi ind til Guardamar på ca. 10 minutter
  • Pension: Helpension eller all-inclusive (dette vælges i bookingprocessen)
  • Lufthavnstransfer: Ikke inklusiv – fra lufthavnen tager det ca. 40 minutter at køre til hotellet
  • Pris: Fra 2079,- pr. person

 

 

 

deal-screenshot

alicante screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning