Sejltur på Østersøen

Oplev Stockholm, Tallinn, Skt. Petersborg og Helsinki på en hyggelig sejltur på Østersøen!

  • Hotel Princess Anastasia
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 2579

Denne deal fra TravelBird er fantastisk til dig, der gerne vil opleve meget på få dage. Rejsen er super spændende og inkluderer fly fra enten København eller Billund til Stockholm, hvor du går ombord på cruiseskibet Princess Anastasia, som vil blive din base for de næste fire nætter. Skibet ligger til kaj i Tallinn, Skt. Petersborg og Helsinki, og du kan også opleve Stockholm før eller efter sejlturen.

Det er fire vidt forskellige storbyer med hver sin skønhed og historie. Der er ingen tvivl om, at det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige!

moskau-zwiebeln-istock_000056581728_large-2

Sejltur på Østersøen

M/S Princess Anastasia er et flot skib med masser at lave ombord: Du finder både restauranter med kæmpe buffeter, casinoer, shows samt barer. Du kan vælge mellem to typer kahytter – enten med eller uden vindue. Den præcise rejseplan, priser og datoer finder du på TravelBird.dk. Hver dag stopper skibet i en ny storby, og du har så hele dagen til at opleve det bedste af det bedste i disse destinationer. Tallinn har en smuk og hyggelig gammel bymidte, Skt. Petersborg har Eremitagemuseet med en af verdens største kunstsamlinger, og Helsinki har blandt andet en flot domkirke og hyggeligt shoppingområde.

deal-screenshot

sejltur-paa-oestersoeen