Rundrejse på Malta

En uge inkl. lejebil, fly tur/retur og hoteller på både Gozo og Malta

  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3839

Midt i Middelhavet ligger en lidt overset ferieperle. Øriget Malta har tre beboet øer spredt i det klareste blå vand syd for Sicilien. De største af dem er Malta og Gozo, og det er også dem som denne deal tager jer på rundrejse til. En uge i alt med overnatninger på både Gozo og Malta og en lejebil, så I kan komme rundt til øernes hyggelige kroge og de bedste badestrande.

Det er Travelbird, som har arrangeret denne rejse for jer. I kan flyve fra både Billund og København i perioden fra midten af juli til sidst i oktober. Der er allerede booket to forskellige hoteller til jer, samt en lejebil – Chevrolet Spark eller tilsvarende.

Rundrejse på Malta

I kan se det fulde rejseprogram på Travelbird.dk. På jeres ankomstdag modtager i lejebilen i lufthavnen, og for de næste fire dage skal I bo på det hyggelige Hotel Topaz, der ligger mindre end 10 minutters gang fra stranden. Det familievenlige hotel har indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med børnebassin og liggestole.

Den sidste periode af ferien skal I bo på St. Patricks Hotel på Gozo, som ligger blot 100 meter fra stranden og med en fantastisk udsigt over havet.

På begge hoteller er morgenmaden inkluderet i opholdet.

Artikelbild_Malta_900x600

deal-screenshot

Capture (13)