fra kr. 9679

Har du lyst til en drømmerejse til en overkommelig pris, så tjek denne deal. Prisen er fra 9679 kroner, og destinationen er smukke og eventyrlige Sri Lanka.

Tilbuddet fra Travelbird inkluderer fly tur-retur fra København eller Hamborg, og med i rejsen er der 14-15 overnatninger og daglige udflugter, hvor du får mulighed for at komme tæt på landets historie og kultur.

Der er både plads til afslapning ved stranden, hvor udsigten over det Indiske Ocean kan nydes, men der er også masser af kulturelle oplevelser i vente. Glæd jer bl.a. til at opleve stentempler, en ægte teplantage, lokale landsbymarkeder, safari i Yala National Park, besøg hos lokale munke og meget, meget mere.

Sri Lanka er et sandt miks af frodig natur, kilometerlange strande, lækker mad og farverigt folkeliv. Dette er en sand drømmerejse!

Rundrejse på Sri Lanka

Med i tilbuddet er fly tur-retur fra København eller Hamborg samt 14-15 overnatninger på forskellige hoteller. I kommer også på en masse spændende udflugter med englelsktalende guider, der inkluderet i prisen. Ligeledes er alt transport imellem destinationerne.

I kan se hele programmet for turen lige her, men jeg kan allerede afsløre, at I kommer til at opleve:

  • Byrundvisning i storbyen Colombo
  • Besøg i elefantreservat i Udawalawe Nationalpark
  • Jeep-safari i Yala Nationalpark
  • Besøg i Dambulla-grotterne
  • Besøg ved Temple of the Tooth
  • Besøg til teplantage og -fabrik

Er dette ikke nok, kan I tilkøbe flere spændende udflugter så som hvalsafari eller en cykeltur til Polonnaruwas ruiner.

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning