fra kr. 4179

Er du til skotsk højland, whisky, gamle slotte og storslået natur? Så er en rundrejse i Skotland måske sagen for dig. Med dette tilbud får I først og fremmest et fly fra enten København eller Hamburg til Skotlands hovedstad Edinburgh. Her venter en lejebil på jer, en Fiat 500 eller tilsvarende, som i den næste uges tid er jeres.

På forhånd er fem forskellige trestjernet hoteller i fem forskellige byer allerede booket til jer. I skal kun selv sørge for at køre turen fra by til by rundt i hele Skotland. Hvad I vil se undervejs bestemmer I naturligvis selv.

Det er på Travelbird, at jeg har fundet dette tilbud på en rundrejse i Skotland til jer. Prisen starter fra 4.179,- og I kan rejse frem til december i år.

Rundrejse i Skotland med lejebil

UNESCO-byen Edinburgh, Loch Ness, det skotske højland og whisky destillerier. Det hele er på listen på denne tur rundt i Skotland og mere til.

Ruten rundt i Skotland er planlagt således, at I starter og slutter i Edinburgh med overnatning her både første og sidste dag. Men ellers går ruten ud vestpå til kysten ved oban og videre op nordpå til Skye. Herfra kører I ind i landet igen til Inerverness inden I kører sydpå igen med en overnatning i Perthshire før I rammer Edinburgh igen.

Se mere info om hotellerne og hele rejsen på ferietilbudet fra Travelbird.

Skye Scotland shutterstock_282865046

deal-screenshot

Captureer
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning