fra kr. 2809

Her er der tale om en helt speciel rejse! Og jeg ved, at den vil falde i god jord hos rigtig mange. Med denne kommer I nemlig på rundrejse i Irland og får lov til at komme på opdagelse i Game of Thrones-universet!

Game of Thrones-touren foregår på rejsens 3. dag, hvor I kommer til at opleve syv forskellige steder, som optræder i serien. Touren tager ca. otte timer og starter kl. 9.00. Det er Travelbird.dk, der står bag den fantastiske rejse, og det er ikke så lidt, I kommer til at se på touren, ifølge sitet:

‘I  får et glimt af Castle Black, kommer helt tæt på stedet, hvor Ned Stark halshuggede en desertør fra Night’s Watch, og får muligheden for at stirre ned i den mørke hule, hvor Melisandre fødte den mystiske skygge. Videre på turen kan I se stedet hvor Brienne kæmpede for Renly ved Storm’s End, følge i Theon Greyjoy’s fodspor, når han forenes med sin familie og forråder Stark-familien, og følge den flugtrute, som Arya Stark og Gendry benytter for at undslippe King’s Landing. Jeres dygtige og entusiastiske guide er selv fan af serien, og kan fortælle jer alt, der er værd at vide om Westeros-familiernes intriger, krige og hemmeligheder samt om historien bag de steder, I besøger. Derudover får I set noget af Nordirlands skønneste natur, såsom Giant’s Causeway’.

Eventyrrejse: Rundrejse i Irland inkl. Game of Thrones-tour

Find jeres eventyrrejse på Travelbird.dk

Udover Game of Thrones-touren, så indeholder rejsen også to overnatninger på Clayton Hotel Leopardstown (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 847 anmeldelser)  i Dublin (første og sidste overnatning). Dublin er en skøn by, hvor det er svært ikke at blive smittet af den glæde og energi, som bl.a. findes på byens restauranter, pubber og gå-ud-steder.

På rejsens 2. dag kører I mod Belfast, som er beliggende ca. 2 timers kørsel fra Dublin. Her bor I på Botanic Rest (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 271 anmeldelser), og I kan bruge 2. dagen på at besøge det spændende Ulster Museum, madboderne på St. George’s market og det ikoniske Titanic Belfast, hvor skibet blev bygget. På 3. dagen finder jeres Game of Thrones-tour sted. Når touren er slut, har I aftenen fri til at gøre præcis, som det passer jer. Dagen efter går turen tilbage til Dublin, hvor I tilbringer jeres sidste dag.

Sunset in Dublin Ireland shutterstock_280310111-2

deal-screenshot

game ny