fra kr. 6324

Cala d’Or er et meget populært rejsemål på Mallorca. Navnet betyder ‘den gyldne bugt’, og her venter jer en charmerende by i smukke og kuperede omgivelser. Cala d’Or ligger på Mallorcas østkyst, ca. 65 km øst for Palma de Mallorca. Kyststrækningen består af adskillige små bugter (også kaldet “calas”) med sandstrande med meget klart vand, ofte omkranset af klipper. Cala d’Or er en charmerende by, der primært består af lave, hvidkalkede huse. Her er også en flot marina, Port Petit, hvor I kan beundre de luksuriøse yachts og her er der også et godt udvalg af glimrende fiske- og tapasrestauranter.

Romantisk solferie på Mallorca

Det er via Sunweb.dk jeg har fundet denne rejse til Mallorca til jer.

I bor på Hotel Melia Cala d’Or som er et dejligt hotel der ligger midt mellem de to smukke bugter Cala Gran og Cala Ferrera. Hotellet er en rolig oase tæt på byens restauranter og hyggelige butikker. De grønne omgivelser og de mange blomster bidrager til den afslappende feriestemning. Hotellet har et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse. Opholdet er med morgenmad men der er også mulighed for at bestille halvpension eller all inclusive.

melia1

7 dages solferie på Mallorca på 5-stjernet hotel i Cala d’Or tæt på strand og by inkl. fly tur-retur, transfer og morgenmad

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning