fra kr. 739

Med dette slotsophold fra Travelbird kan I opleve den grønne oase i Val d’Oise, kun 1 times kørsel fra Paris. Her kan i vælge at tilbringe 2-4 nætter på det 4-stjernede Château de Maffliers.  I får 1 dags gratis cykelleje, så I kan opleve de naturskønne omgivelser i naturparken Vexin Français. Tag derefter et dyp i poolen, slap af i saunaen eller spil et slag tennis med børnene. I kan for eksempel også besøge det smukke slot, Château d’Auvers-sur-Oise, eller få jer én på opleveren i den nærliggende forlystelsespark, Parc Astérix!

Romantisk ophold på slot i Frankrig

I bor på Novotel Château de Maffliers, som ligger i en bygning fra det 19. århundrede og er omgivet af en smuk park. Hotellet, som ligger mindre end 25 km fra Paris, har en moderne restaurant, hvor I spiser jeres måltider. I sommerhalvåret kan I også nyde en middag eller et glas vin på den udendørs terrasse. Med i tilbudet hører også morgenmad, 2-retters middag (for 2 pers), 1 dags gratis cykelleje, og fri adgang til hotellets swimmingpool og sauna.

I kan rejse hertil mellem juli 2018 til sidst i januar 2019. I kan derfor rejse hertil på juleferie eller som en romantisk nytårsrejse.

Tilbuddet er et kør-selv tilbud. Fra grænsen ved Padborg tager det cirka 10,5 timer at køre til hotellet. Alternativt, kan I finde billige flybilletter til Paris lige her. Klik her for at leje en bil fra lufthavnen i Paris.

deal-screenshot

deal fran
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning