Romantisk slotsophold nær Paris

Spar 44%: 2- 4 overnatninger på smukt château i Frankrig

  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 739

Med dette slotsophold fra Travelbird, kan I opleve både natur og storby! I bor nemlig på et smukt slot i det grønne – og alligevel er I kun en time fra Paris! På slottet er der pool og I kan leje cykler. I bor tæt på naturparkerne og I er tæt på  den nærliggende forlystelsespark, Parc Astérix!

Romantisk ophold på slot i Frankrig

I bor på Novotel Château de Maffliers, som ligger i en bygning fra det 19. århundrede og er omgivet af en smuk park. Hotellet, som ligger mindre end 25 km fra Paris, har en moderne restaurant, hvor I kan spise alle dagens måltider.  Med i  dette tilbud hører også morgenmad, 2-retters middag (for 2 pers), 1 dags gratis cykelleje, og fri adgang til hotellets swimmingpool og sauna.

I kan rejse hertil mellem juli 2018 til sidst i januar 2019. I kan derfor rejse hertil på juleferie eller som en romantisk nytårsrejse.

Tilbuddet er et kør-selv tilbud. Fra grænsen ved Padborg tager det cirka 10,5 timer at køre til hotellet. Alternativt, kan I finde billige flybilletter til Paris lige her. Klik her for at leje en bil fra lufthavnen i Paris.

deal-screenshot

deal fran