Prag er en af Europas smukkeste byer, og det ses tydeligt, at byen har været hjemby for store rigdomme; pompøse bygninger, slotte og smukke detaljer ses overalt i byen. Prags gamle bydel er noget helt for sig selv, derfor er den også på Unescos Verdensarvsliste. Her finder du gamle snørklede gader og stræder med smukke gamle huse og bygningsdekorationer fra en anden tid. Et af Prag’s mest kendte konstruktioner er Karlsbroen. Begge sider er broen er prydet med smukke skulpturer af helgene. Hvis du vil opleve en fascinerende udsigt over Prag, findes der bl.a. en udsigtspost ved Petrin. Her kan du komme til med kabelbane.

Derudover er Tjekkiet ophavsland for den lækre øl Budweiser, og i Prag finder du et overdådigt udbud af barer og restauranter, som tilbyder alt fra øl, drinks til lækker mad for meget billige penge.

Romantisk kærestetur på lækkert hotel i Prag

På min fly finder har jeg fundet billige tur/retur billetter omkring Valentines Day, 13. – 15. februar, fra blot 486,-

I samme periode kan I blive booket ind på det lækre 4*Hotel Theatrino, som blandt andet fik mærkatet Travellers Choice 2018 på TripAdvisor. Her kan overnatninger bookes fra den vanvittige lave pris á 282,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.

Læs også: Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

deal-screenshot