Romantisk ferie på Sardinien

7 eller 14 dage på hyggeligt hotel inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København samt leje af bil

  • Hotel Hotel Su Lithu
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 6655

Da jeg så dette koncept på Elizawashere.dk, blev jeg glad. ”Eliza was here” betyder rejser, hvor fly, indkvartering og billeje altid er inkluderet i prisen. På den måde kan du udforske uopdagede strande og opleve små landsbyer langt væk fra masseturismen.

Og da jeg opdagede denne rejse til Sardinien, så fik jeg hjerter i øjnene! Sardinien er uden tvivl en af Middelhavets smukkeste ø. Øen, der er på størrelse med Jylland, har et fantastisk smukt landskab. Grønne bjerge, varieret natur, krystalklart vand i smaradgrønne bugter er en del af kulisserne på Sardinien. Nu spørger du dig selv: Kan det blive endnu smukkere og romantisk? Og ja, det kan det faktisk 😉

I bliver indkvarteret på Hotel Su Lithu, der med sin byggestil, indretning og atmosfære ligner, at der aldrig har ligget noget andet på det sted. Men hotellet er mindre end 10 år gammelt. Her er 15 værelser, så det hersker en hyggelig og afslappende stemning her. Restauranten serverer sardinske specialiteter, og vinen kommer fra egne vinmarker.

Haven har swimmingpool, hvorfra der er en fantastisk udsigt over landsbyen Bitti, der ligger lige i nærheden. Rejsen inkluderer også billeje, så I kan let komme til alle øens herligheder.

Romantisk ferie på Sardinien

Det er på Elizawashere.dk, at du finder denne skønne, romantiske ferie. Her finder du også mere information om mulige rejsedatoer, priser og faciliteter på hotellet.

ferie på Sardinien

 

 

 

 

deal-screenshot