fra kr. 2089

Årh, Venedig! Denne rejse tager dig til den skønne, italienske by, der emmer af romantik og en dejlig atmosfære.

Venedig består af 120 små øer, 400 broer og 160 kanaler. Hvis du ikke har besøgt byen endnu, så er det på tide! Hop på en tur med en af de mange gondoler og oplev den charmende by fra vandet af. Spadser over den berømte Rialto-broen og besøg det farverige Rialto-marked. Et must er også et besøg på den berømte Markusplads.

Mit bedste tip er at glemme alle guide-bøgerne for en stund. Køb en kop kaffe og gå en tur rundt i byen, hvor du blot suger den italienske livsstil til dig. Her er skønt!

Romantisk ferie i Venedig

Tilbuddet til Venedig finder du på Travelbird.dk. Du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 overnatninger, og prisen er fra 2089,- pr. person.

I bliver indkvarteret på Hotel Elite Mestre (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 435 anmeldelser), der ligger på Venedigs fastland i kvarteret Mestre. Det er let at komme fra Mestre til Venedigs gamle bymidte. Hop på en sporvogn eller bus og på kun 10 minutter er I der. I kan roligt kaste jer ud i byens natteliv, for busserne kører hele natten. Opholdet er inklusiv morgenmad, som I nyder i den lyse morgenmadsstue, og om aftenen kan I slappe af i hotellets læsestue eller i den lille have, eller I kan få jer en cocktail i hotellets bar. 

I bor på et dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, værdiboks, aircondition, satellit-TV, skrivebord, telefon, gratis wi-fi. Derudover er der også et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

venedig_shutterstock_116504368

 

 

 

deal-screenshot

venedig
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning