Den italienske by, Venedig, der emmer af romantik og en dejlig atmosfære, er det perfekte rejsemål, hvis du ønsker en storbyferie, der indeholder lækre kulinariske oplevelser, historiske seværdigheder og et farverigt byliv. Venedig består af 120 små øer, 400 broer og 160 kanaler. Og hvis du ikke har besøgt byen endnu, så er det på tide!

Og prøv at se denne rejse, jeg har sammensat til jer. 3 nætter på 4-stjernet hotel, som jeg har fundet lige her, og fly tur-retur finder I her!

Romantisk ferie i Venedig

I Venedig kan I hoppe på en tur med en af de mange gondoler og opleve den charmende by fra vandet af. Spadser over den berømte Rialto-broen og besøg det farverige Rialto-marked. Et must er også et besøg på den berømte Markusplads. Kommer I til Venedig vil jeg klart anbefale det historiske centrum med Sukkenes Bro, Basilica di San Marco og Palazzo Ducale som faste holdepunkter. I de smalle gader og stræder kan I lade jer betage af den fascinerende arkitektur, fra en af byens 400 broer kan I nyde udsigten, og overalt kan I smage på Venedigs udsøgte udvalg af skaldyrsetter, risotto og — ikke mindst — den lokale klassiker, Proseccoen.

Jeres 4-stjernede hotel, Hotel Giorgioneligger i en bygning fra det 18. århundrede i det centrale Venedig og tilbyder helt igennem klassisk, venetiansk indretning med antikke møbler. Værelsernes indretning er en kombination af antikke møbler med moderne faciliteter såsom LCD-tv med satellitkanaler. Der er desuden gratis wi-fi overalt. Opholdet er inklusiv morgenmad, så I får den bedste start fra morgenstunden af.  Giorgione Hotel ligger i kvarteret Cannaregio, 15 minutters gang fra Markuspladsen og Dogepaladset.

venedig

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning