Alle veje fører til Rom, og den romantiske italienske hovedstad har altid været en vidunderlig storby, der bare må opleves! Antikke monumenter, skønne gader, butikker med lækre designervarer og masser af kulinariske fristelser — Rom er en dejlig storby med alt, hvad hjertet kan begære. På hvert et gadehjørne kan I beundre smuk arkitektur eller historiske monumenter.

Slå et smut forbi Pantheon templetDen Spanske TrappePeterskirken og selvfølgelig skal I kaste en mønt i Trevi-fontænen hvis I har tid. Når I får brug for at hvile benene, kan I slappe af og få en bid mad eller en drink på en af byens mange barer og restauranter. Rom er også byen for jer, som har et godt shopping-gen! Her finder I nemlig et hav af lange shoppinggader med mærkevarebutikker fra berømte italienske og internationale designere.

Se også: Få endnu flere ferietips til Rom her.

Romantik i Rom

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne rejse.

I bor på Hotel Priscilla, der ligger i det historiske Rom i det eksklusive kvarter Ludovisi Rioni. I er kun 5 minutter fra shoppinggaden Via Veneto, og Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe kan nås til fods på ca. 20 minutter. Hotellet har egen restaurant, der serverer italienske retter. Opholdet er inklusiv morgenmad.

Hotellets dobbeltværelser er nydeligt og simpelt indrettet og har plads til maks. 3 voksne. Børn op til 5 år sover i forældrenes seng, mens der stilles en ekstra seng til rådighed til personer fra 6 år. Værelserne har WiFi, TV, privat badeværelse samt værdiboks.

Roman ruins in Rome, Forum

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning