fra kr. 1899

Nyd en skøn storbyferie i Rom med dette tilbud fra Travelbird! Glæd dig til 3, 4 eller 5 overnatninger i den charmerende by, hvis smalle gader gemmer på kulturskatte og historiske monumenter i massevis — og glæd dig også til at smage på pizzaen, pastaen og den friske gelato. Du bor på det 4-stjernede Ars Hotel, hvor du også kan nyde din morgenmad inden du tager på opdagelse, og med i prisen er også et besøg i den imponerende Peterskirke. Så tag en pause fra hverdagen i den italienske hovedstad!

Her kan du læse min guide til Rom, med mine forslag til hvad man skal se i den Evige by (udover Peterskirken selvfølgelig!)

Storbyferie i Rom med guidet tur i Peterskirken og Det Sixtinske Kapel

Det 4-stjernede Ars Hotel ligger i det dejlige, historiske Monte Sacro-kvarter i Rom — et område med mange butikker, restauranter og offentlige parker. På hotellet er der fitnesscenter, lounge og en dejlig panoramaterrasse med udsigt over de fine omgivelser.

Med i dette tilbud er en guidet tur til den berømte og imponerende Peterskirke samt Det Sixtinske Kapel — og så kan du endda springe køen over. Turen foregår på rejsens dag 2 og varer omkring 3 timer. Turen begynder nær Vatikanmuseets indgang. Du modtager yderligere information om turen med dine rejsedokumenter.

deal-screenshot

deal rom
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning