Roadtrip på Route 66

3 ugers roadtrip fra kyst til kyst i USA med egen lejebil og hoteller undervejs

  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 15749

Er du helt vild med at rejse til USA? Har du altid drømt om at opleve grand canyon, gamble i Las Vegas eller surfe ved Venice Beach i Los Angeles? Med dette rejsetilbud fra Travelbird, kan du komme til at opleve det hele. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på et billigt roadtrip i USA, hvor du kommer til at opleve USA fra kyst til kyst. I løbet af 3 uger kører du ad den kendte motorvej Route 66, der går igennem USA fra Chicago i øst til Los Angeles på vestkysten. Dette er især en god rejse til dit sabbatår.

Tilbuddet inkluderer dine flybilletter til USA og hjem igen samt en lejebil og alle dine hotelovernatninger på vejen.

Roadtrip på Route 66

Du kan læse flere detaljer om dette roadtrip igennem USATravelbirds hjemmeside, men jeg kan allerede nu sige, at det bliver en spændende tur, hvor du kommer til at lære USA rigtig godt at kende. Route 66 går nemlig igennem hele 8 stater; Illinois, Missouri, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona, Nevada og Californien. Du bestemmer selv, hvad du vil se undervejs på din tur, men for nemhedens skyld har Travelbird arrangeret dine overnatninger på forhånd. På turen kommer du blandt andet til at overnatte i byerne Chicago, Springfield, St. Louis, Santa Fe, Las Vegas og Los Angeles.

Du kommer desuden forbi Grand Canyon, og i Texas kan du stoppe ved Big Texan Steak Ranch og prøve, om du kan spise den 2 kilos bøf op. I Alberquerque kan du se, hvor den populære TV-serie Breaking Bad er filmet samt lære mere om de indfødte amerikaneres historie i Indian Pueblo Cultural Centre. Dette er en rigtig drømmerejse!

deal-screenshot

rout66