Roadtrip i Irland for solorejsende

Rejs rundt i Irland og oplev den smukke grønne ø i egen bil

Dates in Jul. 2019
fra kr. 480

Irland – the Emerald Island. Øen er, efter min mening, et af de bedste steder i verden. Her er både storby, smuk natur, historiske seværdigheder, og skønne mennesker! Så jeg har sammensat en rejse til jer. Det er et roadtrip i Irland. Roadtrips er er en super måde at se et land på. Du bestemmer selv farten og du kan hurtigt skifte mening, hvis du finder et sted du vil være i længere tid.

Med dette program vil du se meget af øen. Jeg har prøvet at samle lidt forskellige seværdigheder – lidt natur, historie og byer. Jeg har taget udgangspunkt i en rejse på ca. 7 – 9 dage. Så kan du altid selv finde flere eller færre ting.

Roadtrip i Irland – den perfekte solorejse

Roadtrip i Irland

Dag 1: Ankomst i Dublin

På dag 1 ankommer du til Dublin, og så skal du ellers bare nyde en afslappende aften i byen. Du kan evt gå en tur langs Liffey floden – eller finde en kold Guinness i Temple Bar området.

Her kan du se min artikel om de bedste barer i Dublin.

Dag 2: Sightseeing i Dublin

Dag 2 står på sightseeing i Dublin. Der er så mange spændende ting at se i Dublin, men jeg vil foreslå dig disse seværdigheder i Dublin: Trinity College og Trinity Biblioteket; Whiskey museet og Christ Church Katedralen. Du kan let bestille billetter til byens seværdigheder her.

Roadtrip i Irland
Roadtrip i Irland

Dag 3: Kilkenny

På dag 3 skal du til andet stop på dit roadtrip i Irland. Du skal nemlig til byen Kilkenny. Det er en smuk gammel by, hvor især byens katedral er et besøg værd! Du kan også besøge bryggeriet hvor den berømte Kilkenny Øl blev brygget (produktionen er siden flyttet til Dublin). Du skal helst sikkert også slå vejen forbi Kilkenny Castle – hvor du kan træde tilbage i historien.

Dag 4: Blarney Castle & Garden og Killarney

Dag 4 skal bruges på at udforske det vidunderlige Blarney Castle og den tilhørende park. Det ligger i et smukt område – og er godt bevaret – og besøgt! Du kan også slå vejen forbi Rock of Cashel – som også er en gammel fæstning. Herfra får du en fantastisk udsigt over dalen. Til sidst vender du snuden mod det flotte naturreservat Killarney – hvor du også skal overnatte.


Roadtrip i Irland

Dag 5: Killarney National Park

Så står den på smuk natur! På dit roadtrip i Irlands femte dag skal du på vandretur i Killarney National Park. Det er et af de smukkeste områder i Irland (efter min mening). Her kan du vandre igennem grønne dale – se overdådige vandfald og udforske frodige skove. Det er enhver naturelskendes drøm!

Dag 6: Cliffs of Moher og Galway

Dag 6 er lidt af en køredag – men jeg lover, at det er det værd! Du skal køre fra Killarney til Galway. En super flot tur! Og jeg har lagt et stop ind til dig. Du skal nemlig også se de fantastiske Cliffs of Moher. Udsigten fra disse klipper er kendt som en af de flotteste udsigter i Irland.

Dag 7/8: Newgrange og tilbage til Dublin

Roadtrip i Irland

På rejsens sidste dag, skal du se den smukke oldgamle gravplads Newgrange. Det er en stor gravhøj – hvilket måske kan lyde en smule kedeligt. Men det imponerede ved denne grav er passagen igennem konstruktionen. Her står solen nemlig lige igennem til sommer- og vintersolhverv.

Det er utroligt at se! Det er dog en god idé at booke billetter til dette på forhånd, da man skal vises rundt af en guide.

Roadtrip i Irland – Kom godt afsted


Lej en bil i Irland.

Her kan du nemt leje en bil, for ellers er der jo ikke så meget ved et roadtrip i Irland.

Fly til Dublin

Her har jeg fundet fly til Irland. Det er helt sikkert billigst at flyve fra Kastrup lufthavn. Og det er også kun her man flyve direkte. Jeg har dog også fundet flybilletter fra Billund lufthavn. Her skal du godt nok flyve over Standsted lufthavn, men det er stadig relativt billigt.

Fly til Dublin fra København

Eksempelvis afgang: Onsdag 5. september – onsdag 12. september: Pris: 480,- 

Fly til Dublin fra Billund

Eksempelvis afgang: Onsdag 5. september – onsdag 12. september: Pris: 533,- 

 

Overnatning i Irland

Her har jeg fundet lidt forskellige hotel links til dig.

Hoteller i Irland:

Dublin: Her finder du hoteller i Dublin

Kilkenny: Her finder du hoteller i Kilkenny

Killarney: Her finder du hoteller i Killarney

Galway: Her finder du hoteller i Galway

Husk at du altid kan se mine rejsetilbud til singlerejsende her.

deal-screenshot